Programma's

Stroomlijn biedt toegankelijke individuele psychologische preventieprogramma's, speciaal voor jongvolwassenen. In alle programma's is aandacht voor het behoud of herstel van de mentale gezondheid en vermindering van chronische stress. Lees meer.


Onze preventiepsychologen zijn gespecialiseerd in actuele thema's voor ambitieuze millenials: Werkgeluk, zingeving en balans.


Methoden

De aanpak van onze psychologen is gebaseerd op effectief bewezen behandelmethoden. Onze psychologen gebruiken onder andere technieken uit de cognitieve gedragstherapie (CGT), acceptance and commitment Therapy (ACT), schematherapie, positieve psychologie en oplossingsgerichte psychologie. Indien nodig kunnen werkgerelateerde nare ervaringen verwerkt worden met EMDR. Lees meer.

eHealth

Onze psychologen hebben veel kennis en expertise over de werking van het stresssysteem en het aanpakken van de negatieve effecten van stress op je mentale gezondheid. Op basis van deze kennis zijn een aantal inzichtgevende eHealth modules ontwikkeld. Deze modules zijn alleen toegankelijk voor deelnemers aan een van onze programma's.