Screeningstool

Op basis van wetenschappelijke vragenlijsten hebben wij een instrument samengesteld waarmee we snel en effectief kunnen inschatten welk soort  interventie op dit moment het best passend voor de werknemer. 

Onze screeningstool is gebaseerd op de Vierdimensionele Klachtenlijst (4DKL) en de Burnout Assessment Tool (BAT). De 4DKL is ontwikkeld voor gebruik in de huisartsenpraktijk, maar wordt ook veelvuldig in de bedrijfsgezondheidszorg gebruikt. De BAT is recentelijk ontwikkeld, op basis van interviews met bedrijfsartsen. Met behulp van deze screeningstool zijn we in staat om vroege signalen van chronische stress snel te herkennen.

De screening kan ook eenvoudig via een link in de mail/WhatsApp/Slack worden gedeeld met je team. Het invullen van de screening duurt circa 7 minuten en er volgt direct daarna een vrijblijvend en persoonlijk advies op maat. 

Uitslag screening

  1. Geen signalen van overbelasting / chronische stress. Advies: geen interventie nodig. 
  2. Milde signalen van overbelasting / chronische stress.  Advies: Zelfstandig ehealth module doorlopen, lees meer.
  3. Duidelijke signalen van chronische stress. Advies: Kortdurend blended interventie-programma bij een van onze psychologen. Focus van dit programma kan liggen op verschillende thema's, lees meer
online burn-out preventie

Interesse in een screening?

Neem vrijblijvend contact met ons op om jouw werknemer(s) te laten screenen op signalen van chronische stress en overbelasting en te voorzien van een passend advies.