Programma's

Stroomlijn biedt toegankelijke individuele psychologische preventieprogramma's, speciaal voor jonge volwassenen. In alle programma's is aandacht voor het behoud of herstel van de mentale gezondheid en vermindering van chronische stress

Als stress te lang aanhoudt of te intens is, kan het leiden tot fysieke problemen (denk aan hoofdpijn, spierpijn, slaapstoornissen en een verminderde weerstand) en mentale klachten (denk aan burn-out, angst- en paniekklachten of depressie).

Naast aandacht voor stress leggen we in onze programma's focus op verschillende belangrijke thema's voor jonge volwassenen. Al onze programma's zijn zeer effectief gebleken en kunnen daarom kortdurend worden ingezet. In de meeste gevallen hebben we voldoende aan 1 of 2 sessies. 

Uiteraard kunnen we ook programma's op maat samenstellen. We gaan graag in gesprek om samen te bekijken welke van onze preventiemogelijkheden het beste aansluiten bij de behoeften van jouw organisatie.

1. Authenticiteit & Zingeving

In het programma Authenticiteit & Zingeving leren werknemers om zich te concentreren op wat voor hen persoonlijk belangrijk en waardevol is. Dit helpt in het stellen van doelen, maken van keuzes en betekenis te geven aan het werk. 

2. Perfectionisme & Zelfvertrouwen

In het programma Perfectionisme & Zelfvertrouwen leren millennials om te gaan met prestatiedruk, realistische verwachtingen te stellen en hoe ze het beste uit zichzelf kunnen halen zonder vast te lopen. 

3. Focus en balans

In het programma Focus & Balans leren millennials beter te leren luisteren naar hun lichaam, zich beter te kunnen concentreren, ontspannen en een gezonde werk-privé balans te behouden.