Wie wil ik zijn? Wat vind ik belangrijk? Hoe wil ik in het leven staan?


Authenticiteit & Zingeving

Als ambitieuze millennial stel je jezelf vast wel eens de vragen: Wie wil ik zijn? Wat vind ik belangrijk? Hoe wil ik in het leven staan? In dit programma ontdek je jouw waarden, behoeftes en ambities. Je leert hoe je de juiste keuzes maakt, die goed zijn voor jou, los van de verwachtingen van anderen. Hoe je ervoor zorgt dat jouw leven aansluit op de persoon die je nu bent. En hoe je jouw kwaliteiten optimaal tot hun recht kunt laten komen.


"Geen idee wat je wilt? Da’s mooi. Dan kun je alle kanten op"

- Omdenken -


Het programma

Het programma 'Authenticiteit & Zingeving' is er op gericht om samen met je psycholoog te ontdekken welke stappen jij kunt maken in je persoonlijke ontwikkeling. Stap uit je comfort zone, ga uitdagingen aan en creëer nieuwe kansen. Onderwerpen die aan de orde komen zijn onder andere: Je waarden ontdekken, betekenis- en zingeving, verwachtingen (van de ander en jezelf), het maken van keuzes.

Het programma start altijd met een intakegesprek (circa 60 minuten). In dit gesprek wordt je vraag onder de loep gehouden. Na intake volgt een adviesgesprek (maximaal 30 minuten) waarin jouw ontwikkelplan wordt besproken. Het programma bestaat uit 4 online sessies van 45-60 minuten, eventueel aangevuld met een online programma. Het programma wordt afgerond met een follow-up sessie van circa 30 minuten. Alle gesprekken vinden plaats via een beveiligde beeldbel-verbinding. Losse sessies zijn bij te boeken.