Programma's

Stroomlijn biedt toegankelijke en inspirerende individuele psychologische preventieprogramma's, speciaal voor young professionals. In alle programma's is aandacht voor het behoud of herstel van de mentale gezondheid en vermindering van chronische stress. We leggen in onze programma's daarnaast focus op verschillende belangrijke thema's voor jonge werknemers. In overleg stellen we graag een individueel programma op maat samen. 

Een programma op maat kan worden gericht op een specifieke ontwikkelvraag. Ook kan in overleg een korter of langer programma worden aangeboden. Hieronder een overzicht van onze bestaande programma's, waaruit verschillende modules kunnen worden gekozen. 

1. Ambitie, authenticiteit en zingeving

In het programma ambitie, authenticiteit en zingeving leren werknemers om zich te concentreren op wat voor hen persoonlijk belangrijk en waardevol is. Dit helpt in het stellen van doelen, maken van keuzes en betekenis te geven aan het werk. 

2. Hoge eisen, perfectionisme en zelfvertrouwen

In het programma hoge eisen, perfectionisme en zelfvertrouwen leren young professionals om te gaan met prestatiedruk, realistische verwachtingen te stellen en hoe ze het beste uit zichzelf kunnen halen zonder vast te lopen. 

3. Rust, focus en balans

In het programma rust, focus en balans leren jonge werknemers beter te leren luisteren naar hun lichaam, zich beter te kunnen concentreren, ontspannen en een gezonde werk-privé balans te behouden.